De Netach Viewer is een krachtige SOLIDWORKS project manager. Met een intuïtieve grafische interface en de mogelijkheid om hiërarchische samenstellingen visueel weer te geven wordt veel tijd bespaard. Het navigeren naar een door projecten gaat sneller dan ooit. Door de vele functionaliteiten inclusief batch functies wordt het ontwerp proces drastisch verkort. De engineer kan zich nu volledig focussen op het ontwerpen. Zoekopdrachten en repeterende taken worden zo veel mogelijk geautomatiseerd.

Netach heeft vele jaren gewerkt met SOLIDWORKS als 3D design software. In deze periode hebben we de behoefte gezien voor een krachtige betaalbare file manager om de projecten overzichtelijk op een snelle manier te beheren. Door deze behoefte, onze kennis van PDM systemen en onze ervaring in software ontwikkeling en SOLIDWORKS API tooling, hebbben we deze professionele SOLIDWORKS project manager ontwikkeld.

Ontdek de Netach Viewer met de folder. Voor verdere informatie of een demonstratie kunt u contact met ons opnemen.


 • TRIAL

  Gratis

  (30 dagen)


  Maak nu kosteloos kennis met de Netach Viewer. Na de download en het aanmaken van je account kun je direct aan de slag. De Trial licentie van 30 dagen biedt alle functionaliteiten van de Netach Viewer Professional licentie. De enige beperking is het maximaal aantal items dat de batch functie voor je verwerkt.

  Lees hier verder…

 • PROFESSIONAL

  €499 (excl.btw)

  (1 jaar)


  Met een intuïtieve grafische interface en de mogelijkheid om hiërarchische samenstellingen visueel weer te geven wordt een grote tijdsbesparing behaald met het navigeren naar de projectbestanden. Met de vele functionaliteiten waaronder de batch functies wordt het ontwerpproces drastisch verkort. U kunt zich nu volledig richten op het ontwerpen en worden zoekopdrachten en repeterende taken geautomatiseerd.

  Lees hier verder…

Probeer nu 30 dagen gratis!

Deel deze Pagina