Lees hieronder welke functionaliteiten u krijgt met de Netach Viewer Professional.
Wilt u vrijblijvend kennis maken met de Netach Viewer? Dan kunt u de Netach Viewer downloaden en kiezen voor de Trial periode van 30 dagen.

Netach Viewer License types. SolidWorks file manager.

Visual hierarchical presentation of SolidWorks items
De Netach Viewer is een zeer krachtige SolidWorks project manager. Met een intuïtieve grafische interface en de mogelijkheid om hiërarchische samenstellingen visueel weer te geven wordt een grote tijdsbesparing behaald met het navigeren naar de projectbestanden.
De grafische interface wordt Real-time bijgewerkt voor een directe weergave tijdens het ontwerp proces.


Quick access to projects and files
Naast het grafisch bladeren door uw SolidWorks projecten kunnen onderdelen, samenstellingen en tekeningen snel gevonden en geopend worden. Actieve items geopend in SolidWorks kunnen direct aan uw startpagina toegevoegd worden. Eindeloos door uw verkenner zoeken naar de juiste bestanden is verleden tijd.


Quick search
Zoekt u een project of onderdeel? Met de Quick Search functie wordt razendsnel door uw projectlocaties gezocht. Geef simpelweg een zoekopdracht en de Quick Search geeft u direct het aantal gevonden items. Er kan op iedere beschikbare data gezocht worden, bijvoorbeeld een projectnummer, materiaal, omschrijving of lengte. Zelfs als u maar een gedeelte van de zoekterm weet vind de Netach Viewer voor u wat u zoekt.


Multi Page Manager
Door middel van de Multi Page Manager kunt u uw startpagina zelf indelen. U kunt zoveel startpagina’s aanmaken als u wilt. Door een slimme indeling maakt u onderscheid in bijvoorbeeld uw projecten, productcategorieën, gebruikers of klanten. Hiermee worden uw projecten overzichtelijk onderverdeeld om nog sneller uw bestanden te beheren.


Advanced Search
Krijgt u bij de Quick Search te veel zoekresultaten en wilt u hierdoor uitgebreider zoeken met meerdere zoekfilters? De Advanced Search functie biedt deze uitgebreide mogelijkheid. Op iedere productdata kan een filter gemaakt worden. Een RVS M8 bout met een lengte van 120mm is in een mum van tijd gevonden in uw enorme database.


Info Panel
In het Info Panel worden alle productdata weergegeven van ieder SolidWorks item. Hiermee heeft u direct en snel inzicht in de productgegevens zonder het item eerst in SolidWorks te hoeven openen.
Tevens wordt versie informatie over het product weergegeven zodat in één overzicht alle versies van een product zichtbaar zijn.


Where Used
Heeft u een probleem met een onderdeel of komt er een nieuwe revisie maar heeft u geen idee in welke producten dit onderdeel wordt toegepast? Wilt u weten in welke samenstellingen een artikel wordt gebruikt? De Where Used functie in het Info Panel geeft u direct het resultaat.


Batch functie
De Batch functie is ontwikkeld om veel terugkomende handelingen, welke normaal binnen SolidWorks handmatig worden uitgevoerd, te automatiseren. Op deze manier kan een SolidWorks gebruiker veel tijd besparen en volledig productief zijn met ontwerpen.

de volgende functies zijn beschikbaar in de Batch tools:

 • Property Manager
  • Verander makkelijk en snel SolidWorks properties zonder het item te openen in SolidWorks.
  • Voeg nieuwe SolidWorks properties toe aan items
  • Pas properties van één of meerdere items tegelijk aan binnen een tabel
  • Makkelijk kopiëren en plakken van properties van en naar andere items
  • Sla custom instellingen op per homepage
 • BOM
  • Creeer simpel en snel een stuklijst van een compleet project
  • De Batch tool kan zelfs overweg met meerdere configuraties in een onderdeel of samenstelling.
  • Exporteer naar Excel of CSV formaat
 • Convert
  • Converteer automatisch SolidWorks items naar veele CAD standaarden, PDF of afbeelding bestanden.
  • Zelfs losse bodies (multibody parts) kunnen geconverteerd worden
  • Kies een enkel item of meerdere samenstellingen tegelijk
 • Export
  • Exporteer snel een kopie van een project


Delen